Rouge Tomate, Βρυξέλλες

Το εστιατόριο Rouge Tomate στις Βρυξέλλες μπορεί να υπερηφανεύεται για την εξαιρετική τοποθεσία του σε ένα αρχοντικό που χρονολογείται από το 1883, το οποίο βρίσκεται στη διάσημη λεωφόρο Louise. Πρόκειται για ένα αστικό καταφύγιο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια ζεστή και αναζωογονητική ατμόσφαιρα, που δημιουργείται από τον εσωτερικό σχεδιασμό.

Η δημιουργική και εκλεπτυσμένη προσέγγιση της σύγχρονης μαγειρικής τέχνης του RougeTomate,  εκτελείται από τον Alex Josef,  επικεφαλής σεφ του εστιατορίου..

Από την αριστερή πλευρά της εικόνας Chef Michel Borsey, διευθυντής Thierry Naoum και ο επικεφαλής σεφ Alex Josef, το πολύτιμο προσωπικό του εστιατορίου Rouge Tomate.

Ο Alex Josef είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος Chef με εμπειρία 13 χρόνων επαγγελματικής μαγειρικής. Και αν και τούτο είναι το ντεμπούτο του ως αρχηγός της μαγειρικής του ομάδας σε εστιατόριο, υπήρξε μέλος της μπριγάδας του Rouge Tomate από το 2008, οπότε και ήταν αρχικά Sous Chef.

Έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Alex, συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει μια μακραίωνη σοφία κάτω από το νέο και ζωντανό πνεύμα του, δημιουργώντας το είδος της ισορροπίας που έχουν όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Τα τέσσερα πιο αγαπημένα συστατικά του Alex
«Σολωμός, αστακός, το μοσχαρίσιο κρέας και το ριζότο είναι τέσσερα από τα συστατικά που εγώ προτιμώ περισσότερο».

Η μαγειρική του φιλοσοφία συμπυκνωμένη σε μια μόνο φράση
«Πάντα να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα προϊόντα και να τα αφήνετε να σας πουν τη δική τους ιστορία».

Γιατί θα πρέπει κάποιος να δειπνήσει στο Rouge Tomate;
«Για να απολαύσει την υγιεινή πλευρά των τροφίμων, σε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας και να απολαύσει Trikalinos Αυγοτάραχο, φυσικά!»

Στο Rouge Tomate θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα γαστρονομικά πεδία με πιάτα χαρακτηριστικά του Chef Josef όπως το Ριζότο με κολοκυθάκια, λεβάντα, παλαιωμένη παρμεζάνα, μικρά βότανα και Trikalinos Αυγοτάραχο.