ΨΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΠΟΥΔΡΑ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ, ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πατάτες
1 λεμόνι (χυμό και ξύσμα)
1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ. σ. σουσάμι
2 κ. σ. τρίμμα αυγοτάραχου
2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κορίανδρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από την πούδρα του αυγοτάραχου και το φρέσκο κορίανδρο, σε ένα ταψί. Ψήνουμε στους 180? C για 1 ½ ώρα.
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες αποσύρουμε από το φούρνο, προσθέτουμε το ξύσμα του αυγοτάραχου και το φρέσκο κορίανδρο και ανακατεύουμε καλά