Ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια παγκοσμίως, είναι το L’ Atelier de Joel Robuchon στην Taipei.
Έχοντας κατακτήσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους της Ταϊβάν, έχει καταγραφεί για τη δημιουργική, αλλά και κλασική γαλλική κουζίνα του.
Ο εμπνευστής και δημιουργός του εστιατορίου κ. Joel Robuchon, ένας από τους κορυφαίους και πολυβραβευμένους Chef διεθνώς, έχει αναθέσει σε έναν από τους καλύτερους μαθητές του, στον Chef Xaiver BOYER, την υψηλή επιστασία της κουζίνας του εστιατορίου, ώστε να παρέχουν την απαράμιλλης πολυτελείας γαστρονομική εμπειρία στην Ταϊβάν.
Η μοναδική και καθαρή γεύση από φρέσκα εποχικά υλικά, αξιοποιείται μέσω καινοτόμων τεχνικών. Το L’ Atelier de Joel Robuchon συνδυάζει περαιτέρω την ανοιχτή κουζίνα και το μπαρ, ενώ η δυναμική ατμόσφαιρα αλληλεπιδρά ανάμεσα στην κουζίνα και την τραπεζαρία, προσκαλώντας σας να συμμετάσχετε στην πιο εντυπωσιακή εμπειρία για δείπνο στην Ταϊπέι.
O Γάλλος Guest Chef Claude Durande, παρουσιάζει στο θεματικό αφιέρωμα “La Vie Parisienne” του εστιατορίου L’ Atelier, το πρωτότυπο amuse bouche από Blinis με κρέμα αβοκάντο, ρόκα, ζυλιέν αγγουριού, αυγό ορτυκιού και Trikalinos Αυγοτάραχο.