ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ GIFT BOX TRIKALINOS
H συσκευασία δώρου με τα 3 προϊόντα Trikalinos (Αυγοτάραχο, Αυγοτάραχο Τρίμμα και Αλάτι), απέσπασε το πρώτο βραβείο ποιοτικής συσκευσίας του φεστιβάλ “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις” που διοργάνωσε το Αθηνόραμα. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Λεώνη Βιδάλη, Καθηγήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών & Διευθύντρια Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών-Τυπογραφίας και Τέχνης του βιβλίου
TRIKALINOS ΣΑΡΔΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑΤΗ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ TRIKALINOS ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΦΙΛΕΤΟ
Φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, μετά από προσεκτική επιλογή της καλύτερης και φρεσκότερης πρώτης ύλης και με την αξεπέραστη ποιότητα και φροντίδα της Εταιρίας Τρικαλινός, η σειρά μαριναρισμένων ψαριών Trikalinos Γαύρος Φιλέτο και Σαρδέλα Φιλέτοκλείνουν μια πενταετία επιτυχημένης κυκλοφορίας στην αγορά.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ 2012 ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ TRIKALINOS
Το καθαρό όραμα, η εμπειρία, η επιμονή και η σύγχρονη ματιά του Ζαφείρη Τρικαλινού, ο οποίος ξανασχεδίασε τον ξεχασμένο παραδοσιακό θησαυρό, κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το Απόλυτο Προϊόν Υψηλότατης Διατροφικής Αξίας του τόπου μας και να το τοποθετήσει στον Παγκόσμιο Γαστρονομικό Χάρτη, πλάι στη Dream Team των σημαντικότερων Delicatessen προϊόντων.
ΤΟ TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHEF FERRAN ADRIA
ΤΟ Trikalinos Αυγοτάραχο ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHEF FERRAN ADRIA, στο βιβλίο:”Ανακαλύπτοντας τα Τρόφιμα. Ferran Adria: ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που τρώμε”,από τον Colman Andrews Στο σύνδεσμο http://www.bloomberg.com/news/2010-09-02/the-inside-story-of-el-bulli-and-the-man-who-reinvented-food.html, στη 12η παράγραφο –το Trikalinos Αυγοτάραχο αναφέρεται ήδη ως ένα από τα δέκα διαφορετικά συστατικά με τα οποία ο διάσημος Chef, πειραματίζεται στην κουζίνα-ερ
ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ FERRAN ADRIA
Το Αυγοτάραχο Trikalinos ανάμεσα στις 30 μοναδικές επιλογές του Ferran Adria, στο νέο βιβλίο της φωτογράφου Hannah Collins με τίτλο “The Fragile Feast, Routes to Ferran Adria”.
TIP ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ
Aυγοτάραχο Τρικαλινός και Οινοπνευματώδη Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς To Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτα: θαλασσινή φρεσκάδα, τύρφη και ιώδιο με μια μακρότατη επίγευση εσπεριδοειδών. Ταιριάζει με όλα τα ποτά του τόπου μας. Ούζο, τσίπουρο, ρακή και αποστάγματα λειτουργούν σαν καταλύτης που απελε
TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ FERRAN ADRIA
Ξεχωριστή ημέρα και εξαιρετικά τιμητική τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την εταιρία Trikalinos Αυγοτάραχο, αποτέλεσε η έναρξη της φωτογραφικής έκθεσης της HannahCollins, για το βιβλίο “FragileFeast”.
TIP ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ
Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά με μεμβράνη τροφίμων.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ CHEF PASSERINI ΜΕ ΤΟ TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΧΟ ΣΤΟ OMNIVORE FESTIVAL 2011
Το Αυγοτάραχο Trikalinos πρόσφατα συμμετείχε στο Omnivore Φεστιβάλ στην πόλη Deauville (20-22/02/2011), κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνηθεί η μάρκα και τα προϊόντα της εταιρίας Trikalinos, στους διεθνείς επαγγελματίες της Υψηλής Γαστρονομίας (Chef, εραστές, δημοσιογράφους/κριτικούς γεύσης), όπου έλαβε πολλά κολακευτικά σχόλια και κέρδισε τη γενική εκτίμηση.
ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κατέχοντας σημαντική θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων και του Βυζαντίου, αποτελεί κομμάτι της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. To Trikalinos Αυγοτάραχο είναι ένα προϊόν μεγάλης διατροφικής αξίας με κραταιά γεύση και μακρότατη επίγευση. Όσο πιο βελούδινη η υφή του, τόσο πιο πλούσιο διατροφικά.
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΒΑΡΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ
Στις δυτικές ελληνικές ακτές του Ιονίου, τα νερά, σε αρκετά σημεία, εισδύουν βαθιά στη στεριά. Στους γαλήνιους κόλ πους δημιουργούν τα φυσικά ιχθυοτροφεία, τα Διβάρια. Εδώ, κατά κύριο λόγο,ζει το θηλυ κό του Κέφαλου, η Μπάφα.
TIP ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ
Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά με μεμβράνη τροφίμων. Δοκιμάστε το: Απλά, σε λεπτές φέτες (συνοδεύει ευχάριστα ένα malt ουίσκι, ελαφρώς […]
ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ GIFT BOX TRIKALINOS
H συσκευασία δώρου με τα 3 προϊόντα Trikalinos (Αυγοτάραχο, Αυγοτάραχο Τρίμμα και Αλάτι), απέσπασε το πρώτο βραβείο ποιοτικής συσκευσίας του φεστιβάλ “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις” που διοργάνωσε το Αθηνόραμα. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Λεώνη Βιδάλη, Καθηγήτρια της
TRIKALINOS ΣΑΡΔΕΛΑ ΜΑΡΙΝΑΤΗ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΙ TRIKALINOS ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΦΙΛΕΤΟ
Φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, μετά από προσεκτική επιλογή της καλύτερης και φρεσκότερης πρώτης ύλης και με την αξεπέραστη ποιότητα και φροντίδα της Εταιρίας Τρικαλινός, η σειρά μαριναρισμένων ψαριών Trikalinos Γαύρος Φιλέτο και Σαρδέλα Φιλέτοκλείνουν μια πενταετία επιτυχη
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΓΕΥΣΗΣ 2012 ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ TRIKALINOS
Το καθαρό όραμα, η εμπειρία, η επιμονή και η σύγχρονη ματιά του Ζαφείρη Τρικαλινού, ο οποίος ξανασχεδίασε τον ξεχασμένο παραδοσιακό θησαυρό, κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το Απόλυτο Προϊόν Υψηλότατης Διατροφικής Αξίας του τόπου μας και να το τοποθετήσει στον Παγκόσμιο Γα
ΤΟ TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHEF FERRAN ADRIA
ΤΟ Trikalinos Αυγοτάραχο ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHEF FERRAN ADRIA, στο βιβλίο:”Ανακαλύπτοντας τα Τρόφιμα. Ferran Adria: ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που τρώμε”,από τον Colman Andrews Στο σύνδεσμο http://www.bloomberg.com/news/2010-09-02/the-inside-story-of-el-bulli-and-the-man-who-reinvented-food.html, στη 12η παράγραφο –το Trikalinos Αυγοτάραχο ανα
ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ FERRAN ADRIA
Το Αυγοτάραχο Trikalinos ανάμεσα στις 30 μοναδικές επιλογές του Ferran Adria, στο νέο βιβλίο της φωτογράφου Hannah Collins με τίτλο “The Fragile Feast, Routes to Ferran Adria”.
TIP ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ
Aυγοτάραχο Τρικαλινός και Οινοπνευματώδη Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς To Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτα: θαλασσινή φρεσκάδα, τύρφη και ιώδιο με μια μακρότατη επίγευση εσπεριδοειδών. Τα
TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ FERRAN ADRIA
Ξεχωριστή ημέρα και εξαιρετικά τιμητική τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την εταιρία Trikalinos Αυγοτάραχο, αποτέλεσε η έναρξη της φωτογραφικής έκθεσης της HannahCollins, για το βιβλίο “FragileFeast”.
TIP ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ
Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ CHEF PASSERINI ΜΕ ΤΟ TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΧΟ ΣΤΟ OMNIVORE FESTIVAL 2011
Το Αυγοτάραχο Trikalinos πρόσφατα συμμετείχε στο Omnivore Φεστιβάλ στην πόλη Deauville (20-22/02/2011), κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνηθεί η μάρκα και τα προϊόντα της εταιρίας Trikalinos, στους διεθνείς επαγγελματίες της Υψηλής Γαστρονομίας (Chef, εραστές, δημοσιογράφους/κριτικούς
ΤΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Κατέχοντας σημαντική θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων και του Βυζαντίου, αποτελεί κομμάτι της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. To Trikalinos Αυγοτάραχο είναι ένα προϊόν μεγάλης διατροφικής αξίας με κραταιά γεύση και μακρότατη επίγευση. Όσο πιο βελούδινη η υφή του, τόσο πιο π
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΒΑΡΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ
Στις δυτικές ελληνικές ακτές του Ιονίου, τα νερά, σε αρκετά σημεία, εισδύουν βαθιά στη στεριά. Στους γαλήνιους κόλ πους δημιουργούν τα φυσικά ιχθυοτροφεία, τα Διβάρια. Εδώ, κατά κύριο λόγο,ζει το θηλυ κό του Κέφαλου, η Μπάφα.
TIP ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ
Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά με μεμβρ