e-bannerespa EΤΠΑ

BLOG

H συσκευασία δώρου με τα 3 προϊόντα Trikalinos (Αυγοτάραχο, Αυγοτάραχο Τρίμμα και Αλάτι), απέσπασε το πρώτο βραβείο ποιοτικής συσκευσίας του φεστιβάλ “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις” που διοργάνωσε το Αθηνόραμα. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Λεώνη Βιδάλη, Καθηγήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών & Διευθύντρια Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών-Τυπογραφίας και Τέχνης του βιβλίου

Φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, μετά από προσεκτική επιλογή της καλύτερης και φρεσκότερης πρώτης ύλης και με την αξεπέραστη ποιότητα και φροντίδα της Εταιρίας Τρικαλινός, η σειρά μαριναρισμένων ψαριών Trikalinos Γαύρος Φιλέτο και Σαρδέλα Φιλέτοκλείνουν μια πενταετία επιτυχημένης κυκλοφορίας στην αγορά.

Το καθαρό όραμα, η εμπειρία, η επιμονή και η σύγχρονη ματιά του Ζαφείρη Τρικαλινού, ο οποίος ξανασχεδίασε τον ξεχασμένο παραδοσιακό θησαυρό, κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το Απόλυτο Προϊόν Υψηλότατης Διατροφικής Αξίας του τόπου μας και να το τοποθετήσει στον Παγκόσμιο Γαστρονομικό Χάρτη, πλάι στη Dream Team των σημαντικότερων Delicatessen προϊόντων.

ΤΟ Trikalinos Αυγοτάραχο ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHEF FERRAN ADRIA, στο βιβλίο:”Ανακαλύπτοντας τα Τρόφιμα. Ferran Adria: ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που τρώμε”,από τον Colman Andrews Στο σύνδεσμο http://www.bloomberg.com/news/2010-09-02/the-inside-story-of-el-bulli-and-the-man-who-reinvented-food.html, στη 12η παράγραφο –το Trikalinos Αυγοτάραχο αναφέρεται ήδη ως ένα από τα δέκα διαφορετικά συστατικά με τα οποία ο διάσημος Chef, πειραματίζεται στην κουζίνα-ερ

Aυγοτάραχο Τρικαλινός και Οινοπνευματώδη Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς To Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτα: θαλασσινή φρεσκάδα, τύρφη και ιώδιο με μια μακρότατη επίγευση εσπεριδοειδών. Ταιριάζει με όλα τα ποτά του τόπου μας. Ούζο, τσίπουρο, ρακή και αποστάγματα λειτουργούν σαν καταλύτης που απελε

Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά με μεμβράνη τροφίμων.

Το Αυγοτάραχο Trikalinos πρόσφατα συμμετείχε στο Omnivore Φεστιβάλ  στην πόλη Deauville (20-22/02/2011), κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνηθεί η μάρκα και τα προϊόντα της εταιρίας Trikalinos, στους διεθνείς επαγγελματίες της Υψηλής Γαστρονομίας (Chef, εραστές, δημοσιογράφους/κριτικούς γεύσης), όπου  έλαβε πολλά κολακευτικά σχόλια και κέρδισε τη γενική εκτίμηση.

Κατέχοντας σημαντική θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων και του Βυζαντίου, αποτελεί κομμάτι της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. To Trikalinos Αυγοτάραχο είναι ένα προϊόν μεγάλης διατροφικής αξίας με κραταιά γεύση και μακρότατη επίγευση. Όσο πιο βελούδινη η υφή του, τόσο πιο πλούσιο διατροφικά.

Στις δυτικές ελληνικές ακτές του Ιονίου, τα νερά, σε αρκετά σημεία, εισδύουν βαθιά στη στε­ριά. Στους γαλήνιους κόλ πους δημιουργούν τα φυσικά ιχθυοτροφεία, τα Διβάρια. Εδώ, κατά κύριο λόγο,ζει το θηλυ κό του Κέφαλου, η Μπάφα.

Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά με μεμβράνη τροφίμων.

H συσκευασία δώρου με τα 3 προϊόντα Trikalinos (Αυγοτάραχο, Αυγοτάραχο Τρίμμα και Αλάτι), απέσπασε το πρώτο βραβείο ποιοτικής συσκευσίας του φεστιβάλ “Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις” που διοργάνωσε το Αθηνόραμα. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Λεώνη Βιδάλη, Καθηγήτρια της

Φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, μετά από προσεκτική επιλογή της καλύτερης και φρεσκότερης πρώτης ύλης και με την αξεπέραστη ποιότητα και φροντίδα της Εταιρίας Τρικαλινός, η σειρά μαριναρισμένων ψαριών Trikalinos Γαύρος Φιλέτο και Σαρδέλα Φιλέτοκλείνουν μια πενταετία επιτυχη

Το καθαρό όραμα, η εμπειρία, η επιμονή και η σύγχρονη ματιά του Ζαφείρη Τρικαλινού, ο οποίος ξανασχεδίασε τον ξεχασμένο παραδοσιακό θησαυρό, κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το Απόλυτο Προϊόν Υψηλότατης Διατροφικής Αξίας του τόπου μας και να το τοποθετήσει στον Παγκόσμιο Γα

ΤΟ Trikalinos Αυγοτάραχο ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHEF FERRAN ADRIA, στο βιβλίο:”Ανακαλύπτοντας τα Τρόφιμα. Ferran Adria: ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που τρώμε”,από τον Colman Andrews Στο σύνδεσμο http://www.bloomberg.com/news/2010-09-02/the-inside-story-of-el-bulli-and-the-man-who-reinvented-food.html, στη 12η παράγραφο –το Trikalinos Αυγοτάραχο ανα

Aυγοτάραχο Τρικαλινός και Οινοπνευματώδη Προτάσεις για ιδανικούς συνδυασμούς To Αυγοτάραχο Τρικαλινός, είναι μια σπουδαία γαστρονομική δημιουργία που κλείνει μέσα της μια πολυεπίπεδη παλέτα: θαλασσινή φρεσκάδα, τύρφη και ιώδιο με μια μακρότατη επίγευση εσπεριδοειδών. Τα

Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά

Το Αυγοτάραχο Trikalinos πρόσφατα συμμετείχε στο Omnivore Φεστιβάλ  στην πόλη Deauville (20-22/02/2011), κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνηθεί η μάρκα και τα προϊόντα της εταιρίας Trikalinos, στους διεθνείς επαγγελματίες της Υψηλής Γαστρονομίας (Chef, εραστές, δημοσιογράφους/κριτικούς

Κατέχοντας σημαντική θέση στη διατροφή των αρχαίων Ελλήνων και του Βυζαντίου, αποτελεί κομμάτι της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. To Trikalinos Αυγοτάραχο είναι ένα προϊόν μεγάλης διατροφικής αξίας με κραταιά γεύση και μακρότατη επίγευση. Όσο πιο βελούδινη η υφή του, τόσο πιο π

Στις δυτικές ελληνικές ακτές του Ιονίου, τα νερά, σε αρκετά σημεία, εισδύουν βαθιά στη στε­ριά. Στους γαλήνιους κόλ πους δημιουργούν τα φυσικά ιχθυοτροφεία, τα Διβάρια. Εδώ, κατά κύριο λόγο,ζει το θηλυ κό του Κέφαλου, η Μπάφα.

Συμβουλές χρήσης Για να αφαιρέσετε εύκολα το προστατευτικό κερί, αφήστε το αυγοτάραχο έξω από το ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν το κόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι. Κρατήστε το υπόλοιπο κερωμένο αυγοτάραχο στο συρτάρι του ψυγείου, καλύπτοντας την κομμένη πλευρά