e-bannerespa EΤΠΑ

Lucciola, Νέα Υόρκη

Ο Michele Casadei Massari, Chef του εστιατορίου Lucciola, είναι ένας μαέστρος στην κουζίνα με μια σταθερή αφηγηματική ικανότητα των ιταλικών γαστρονομικών παραδόσεων μέσα από τη μαγειρική του τέχνη, χωρίς το πέπλο υπερβολικά περίπλοκων τεχνικών.

Στην καρδιά του γαστρονομικού ήθους του Michele βρίσκεται η πεμπτουσία της ιταλικής φιλοσοφίας: η απλότητα. Αναδεικνύει την απόλυτη ποιότητα των συστατικών, αφήνοντάς τα να λάμπουν

Στο Lucciola, το οικείο γαστρονομικό του καταφύγιο 25 θέσεων, ξεδιπλώνεται η μαγεία του Michele, αποκαλύπτοντας τη μοναδικότητα και τη γοητεία κάθε προσεκτικά επιλεγμένου συστατικού.

Αυτή η αξιόλογη γευστική εμπειρία θα φέρει κύματα απόλαυσης umami σε όλους τους απαιτητικούς και εκλεκτικούς ουρανίσκους όταν απολαμβάνουν το πιάτο ζυμαρικών με το Trikalinos Αυγοτάραχο, μια ωδή στις ιωδιούχες γεύσεις του ωκεανού.