Λαπάς για Καλοφαγάδες
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι ρύζι γλασέ
1 κουταλιά βούτυρο αγελαδινό
2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού νερό
Ξύσμα και χυμό από μισό λεμόνι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρεσκοτριμμένο Trikalinos Bottarga Breeze (6-8 στροφές)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό να βράσει σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ρύζι, το βούτυρο και ανακατεύουμε, χαμηλώνοντας τη φωτιά σε μέτρια. Αφήνουμε να μαγειρευτεί, ανακατεύοντας συνεχώς.
Μόλις το ρύζι χυλώσει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το πιπέρι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και αλατίζουμε με το Trikalinos Bottarga Breeze, ανάλογα με την προτίμησή μας (6-8 στροφές είναι αρκετές να δώσουν γεύση και άρωμα ιωδίου στο πιάτο μας).