ΚΑΝΑΠΕ ME Trikalinos PSYCHE
4 φρυγανιές από ψωμί ρυζιού
60 ml στραγγιστό γιαούρτι
20 ml τυρί κρέμα
2 πρέζες Trikalinos Αυγοτάραχο ΤΡΙΜΜΑ
ξύσμα από 1/4 μοσχολέμονο
20 φύτρα μουστάρδας
10 λεπτές ροδέλες από φρέσκο κρεμμυδάκι
20 σπόρους ροδιού
15 g Trikalinos PSYCHE
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε ελαφρά για μερικά λεπτά, το γιαούρτι με το τυρί κρέμα, το ξύσμα μοσχολέμονου και το αυγοτάραχο τρίμμα.
Τοποθετούμε δύο κουταλιές από το μίγμα στο κέντρο της κάθε φρυγανιάς και προσθέτουμε διαδοχικά τα φύτρα μουστάρδας, τις ροδέλες από το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ρόδι και Trikalinos PSYCHE.
Προαιρετικά: περιχύνουμε με Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.