Μαλλί της γριάς με Trikalinos Bottarga Breeze
Για την παρασκευή του, χρειάζεται το ειδικό μηχάνημα παρασκευής μαλλιού της γριάς
ΥΛΙΚΑ
1 φλυτζανάκι του καφέ κρυσταλλική ζάχαρη
1 φέτα Trikalinos Αυγοτάραχο
Λίγο ξύσμα από λεμόνι
Φρεσκοτριμμένο Trikalinos Bottarga Breeze (1-2 στροφές)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το μηχάνημα σε λειτουργία και ρίχνουμε τη ζάχαρη. Σχηματίζουμε μια μικρή «μπάλα» από το μαλλί της γριάς και προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, τη φέτα αυγοτάραχου και 2 στροφές από το Bottarga Breeze.