Καλοκαιρινή σαλάτα με Trikalinos Bottarga Breeze
ΥΛΙΚΑ
1 ½ φλυτζάνι τσαγιού γλυστρίδα
1 μικρό αγγουράκι, σε ψιλές φέτες
1 ραπανάκι, σε ψιλές φέτες
1 φέτα πεπόνι, σε λεπτά κομμάτια
½ βανίλια, σε μικρά κομμάτια
½ κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες
2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Χυμό και ξύσμα από μισό μοσχολέμονο
Φρεσκοτριμμένο Trikalinos Bottarga Breeze (3-4 στροφές)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και καρυκεύουμε με το φρεσκοτριμμένο Bottarga Breeze. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
Σερβίρουμε τα υλικά σε ένα πιάτο «απλωτά» και απολαμβάνουμε με έξτρα φέτες Trikalinos Μελίχλωρο Αυγοτάραχο.