ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
3/4 φλ. τσαγιού τραχανά γλυκό
ξύσμα 1 lime ή μισού λεμονιού
10 φέτες αυγοτάραχο ψιλές
1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 1 λίτρο νερό, ρίχνουμε τον τραχανά και το ξύσμα, βράζουμε ώσπου να δέσει η σούπα. Κόβουμε το αβγοτάραχο σε διαφανείς φλουδίτσες ή λεπτά κυβάκια. Ρίχνουμε το αβγοτάραχο και το πιπέρι στη σούπα, αναμειγνύουμε, τραβάμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως