e-bannerespa EΤΠΑ

DIP ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
15 ψιλές φέτες αυγοτάραχο
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
3 κουτάλια σούπας τυρί κρέμα
1/3 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 κουτάλι σούπας μάραθο ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το αυγοτάραχο με το χυμό πορτοκαλιού και τη βοήθεια ενός πιρουνιού. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε το dip σε μπολ και συνοδεύουμε ωμά, βραστά ή ψητά λαχανικά.