Bottarga Breeze twist on the Bloody Mary
ΥΛΙΚΑ
120 ml ντοματοχυμό
50 ml vodka (2 σφηνάκια)
15 ml χυμό από λεμόνι
5 σταγόνες tabasco
3 σταγόνες Worcestershire sauce
3 στροφές Trikalinos Bottarga Breeze
1 πρέζα πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
1 πρέζα πάπρικα γλυκιά σκόνη
Για το Σερβίρισμα:
Φρεσκοτριμμένο Trikalinos Bottarga Breeze
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κλωνάρι σέλερι (πλυμένο και καθαρισμένο από τις ίνες του)
2 ολόκληρα ντοματίνια (ανά ποτήρι)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο ενός μπλέντερ, εκτός από τη vodka και το χυμό από το λεμόνι. Χτυπάμε για περίπου ένα λεπτό σε μέτρια ένταση και σουρώνουμε σε ένα παγωμένο σέικερ. Σερβίρουμε σε ποτήρι χαμηλό (old fashioned).
Κόβουμε στη μέση ένα λεμόνι, το στύβουμε και κρατάμε το χυμό στην άκρη. Περνάμε το λεμόνι από το χείλος του ποτηριού. Στρίβουμε 6-8 στροφές από το Trikalinos Bottarga Breeze σε ένα πιάτο και βουτάμε μέσα το χείλος του ποτηριού για να φτιάξουμε ένα όμορφο στεφάνι.
Σερβίρουμε στο ποτήρι το μείγμα από το χυμό ντομάτας πού φτιάξαμε στο μπλέντερ και προσθέτουμε τη vodka, και 15 ml από το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε πολύ πάγο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Τρίβουμε λίγο μαύρο πιπέρι από πάνω.
Σερβίρουμε με το σέλερι και τα τοματίνια.