ΜΑΥΡΟ ΨΩΜΙ ΜΕΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
8 λεπτές φέτες ψωμί
1 φλ. τσαγιού τυρί κρέμα
1 αγγούρι σε λεπτές φέτες
24 φετούλες αυγοτάραχο
1 ½ κ. σούπας κάππαρη
1 κ. τσ. Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με το τυρί κρέμα. Απλώνουμε επάνω τις φέτες αγγουριού. Προσθέτουμε 3 με 4 φετούλες σε κάθε φέτα ψωμιού. Μοιράζουμε από πάνω την κάππαρη και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
Σημείωση: Μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό, μαζί με κάποιο απεριτίφ, αλλά και ως ελαφρύ πρώτο πιάτο, με την προσθήκη βραστού αυγού σε φέτες.