BRUSCHETTA ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
15 φέτες αυγοτάραχο
3/4 φλ. τσαγιού σέλερυ
15 μέτρια τοματίνια
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
χυμό 1 λεμονιού
4 φέτες μαύρου ψωμιού ή 8 παξιμάδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το σέλερυ και τα τοματίνια. Ανακατεύουμε με το αλάτι, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και μοιράζουμε το μείγμα πάνω στις φέτες του ψωμιού. Κόβουμε το αυγοτάραχο σε λεπτές φέτες και το απλώνουμε πάνω από τη σαλάτα. Τρίβουμε πιπέρι πάνω από το αυγοτάραχο και ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Μπορούμε εναλλακτικά, να προσθέσουμε όλα τα υλικά (εκτός από το ψωμί) σε μια πράσινη σαλάτα.