KΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
20 ψιλές φέτες αυγοτάραχου
10 ψιλές φέτες μπαγκέτας
5 αποξηραμένα βερίκοκα ή 5
αποξηραμένα σύκα, κομμένα στη μέση
1 ½ κουτάλια σούπας τυρί κρέμα
1 κουτάλι σούπας μέλι
1 κουτάλι τσαγιού ξύδι βαλσαμικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε το ψωμί με το τυρί, προσθέτουμε το μισό βερίκοκο (ή μισό σύκο) και 2 φετούλες αυγοτάραχο. Ανακατεύουμε το μέλι με το βαλσάμικο και με μια οδοντογλυφίδα προσθέτουμε από δύο σταγόνες σε κάθε φέτα.