Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ CHEF PASSERINI ΜΕ ΤΟ TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΧΟ ΣΤΟ OMNIVORE FESTIVAL 2011
Το Αυγοτάραχο Trikalinos πρόσφατα συμμετείχε στο Omnivore Φεστιβάλ στην πόλη Deauville (20-22/02/2011), κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνηθεί η μάρκα και τα προϊόντα της εταιρίας Trikalinos, στους διεθνείς επαγγελματίες της Υψηλής Γαστρονομίας (Chef, εραστές, δημοσιογράφους/κριτικούς γεύσης), όπου έλαβε πολλά κολακευτικά σχόλια και κέρδισε τη γενική εκτίμηση.
Εκτός από αυτό, ο νεαρός Ιταλός Chef του Εστιατορίου Rino, Giovanni Passerini αποφάσισε να συνδυάσει ένα από τα παραδοσιακά πιάτα του με το Trikalinos Αυγοτάραχο, αμέσως μόλις το δοκίμασε.
Επιπλέον, o Passerini βραβεύτηκε ως ο πιο δημιουργικόw Chef του φεστιβάλ
(για περισσότερες πληροφορίες: http://emploisaisonnierhotellerierestauration.over-blog.com/article-le-palmares-de-l-omnivore-food-festival-2011-67703836.html).
Ραβιόλια από καπνιστό ψάρι με κρεμμύδι κονφί, Trikalinos αυγοτάραχο και ραντίτσιο.